14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSurpriză de proporții la Wimbledon! Sorana Cîrstea, victorie de excepție cu Azarenka

Surpriză de proporții la Wimbledon! Sorana Cîrstea, victorie de excepție cu Azarenka

Sorana Cîrstea a reușit una dintre cele mai mari surprize din actuala ediție de la Wimbledon. Românca a învins-o fantastic pe Azarenka, una dintre favoritele la câștigarea turneului londonez. A fost o victorie în trei seturi, scor 7-6 (5), 3-6, 6-4, la capătul unui meci de-a dreptul spectaculos.

Partida a debutat cu două break-uri, unul de fiecare parte, iar apoi s-a mers cap la cap până la scorul de 5-5. A urmat un nou moment mai slab pe propriul serviciu pentru ambele sportive, iar, în cele din urmă, s-a ajuns la tiebreak. Acolo, mai inspirată a fost Sorana, care și-a adjudecat setul, într-un final, cu scorul de 7-5.

Actul secund a fost dominat de Azarenka, care a trimis meciul în decisiv cu un 6-3. A urmat un ultim set cu emoții, dar în care Cîrstea a fost mai bună. La scorul de 5-3 și două mingi de meci pe propriul serviciu, Sorana nu a reușit să se mai concentreze, iar Azarenka a recuperat din handicap. Doar că a venit un game incredibil pe serviciul bielorusei, iar Cîrstea s-a calificat en fanfare în turul al treilea.

În 16-mi, Sorana Cîrstea se va duela cu Emma Răducanu (Mare Britanie).

Citește și: Mădălina Bereş şi Robert Glinţă vor fi purtătorii de drapel la JO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS