25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPatricia Ţig, out de la Bad Homburg! Românca a muncit, dar Podoroska a fost mai bună

Patricia Ţig, out de la Bad Homburg! Românca a muncit, dar Podoroska a fost mai bună

Patricia Ţig a avut parte de un meci nebun în optimile de finală din cadrul turneului de la Bad Homburg. Sportiva noastră a disputat un adevărat „roller coaster“ cu argentinianca Podoroska, în faţa căreia a cedat, într-un final, cu scorul de 7-6 (4), 2-6, 6-4. A fost un meci extrem de disputat, încheiat după două ore şi 17 minute de joc.

Primul set a debutat cu Podoroska în iniţiativă, care a reuşit şi break-ul chiar pe primul serviciu advers. Imediat, Ţig a replicat şi a restabilit egalitatea la doi, iar din acel moment s-a mers cap la cap până în tiebreak. Acolo, mai inspirată a fost sportiva din Argentina, care a trecut în avantaj pe tabelă după 7-4.

În actul secund, Patricia a început fantastic cu două break-uri şi s-a distanţat neverosimil la 4-0. Podoroska a încercat să reintre în set cu un rebreak, dar românca a fost prea montată şi a trimis meciul în decisiv cu 6-2.

Ultimul set, din păcate, a fost la îndemâna sportivei argentiniene, care şi-a demonstrat experienţa şi a „lovit“ exact într-un moment mai dificil al Patriciei. Până la 2-2 totul a fost bine, iar apoi a urmat un break muncit al Nadiei, care a ajutat-o să treacă în faţă pe tabelă. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil, diferenţa s-a menţinut, iar Podoroska s-a impus cu 6-4.

În sferturi, Podoroska se va duela cu învingătoarea dintre Kvitova şi Li.

Citeşte şi: Se împuţinează româncele la Wimbledon! Dulgheru şi Ruse, zdrobite în primul tur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS