25.2 C
Craiova
vineri, 17 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportTenisPatricia Ţig, out de la Bad Homburg! Românca a muncit, dar Podoroska a fost mai bună

Patricia Ţig, out de la Bad Homburg! Românca a muncit, dar Podoroska a fost mai bună

Patricia Ţig a avut parte de un meci nebun în optimile de finală din cadrul turneului de la Bad Homburg. Sportiva noastră a disputat un adevărat „roller coaster“ cu argentinianca Podoroska, în faţa căreia a cedat, într-un final, cu scorul de 7-6 (4), 2-6, 6-4. A fost un meci extrem de disputat, încheiat după două ore şi 17 minute de joc.

Primul set a debutat cu Podoroska în iniţiativă, care a reuşit şi break-ul chiar pe primul serviciu advers. Imediat, Ţig a replicat şi a restabilit egalitatea la doi, iar din acel moment s-a mers cap la cap până în tiebreak. Acolo, mai inspirată a fost sportiva din Argentina, care a trecut în avantaj pe tabelă după 7-4.

În actul secund, Patricia a început fantastic cu două break-uri şi s-a distanţat neverosimil la 4-0. Podoroska a încercat să reintre în set cu un rebreak, dar românca a fost prea montată şi a trimis meciul în decisiv cu 6-2.

Ultimul set, din păcate, a fost la îndemâna sportivei argentiniene, care şi-a demonstrat experienţa şi a „lovit“ exact într-un moment mai dificil al Patriciei. Până la 2-2 totul a fost bine, iar apoi a urmat un break muncit al Nadiei, care a ajutat-o să treacă în faţă pe tabelă. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil, diferenţa s-a menţinut, iar Podoroska s-a impus cu 6-4.

În sferturi, Podoroska se va duela cu învingătoarea dintre Kvitova şi Li.

Citeşte şi: Se împuţinează româncele la Wimbledon! Dulgheru şi Ruse, zdrobite în primul tur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscopul de weekend

BerbecAi nevoie de mai multă atenție, validare, susținere, apreciere,...

ȘTIRI GdS