6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTsitsipas, afectat de moartea bunicii chiar înainte de marea finală

Tsitsipas, afectat de moartea bunicii chiar înainte de marea finală

Stefanos Tsitsipas a condus cu 2-0 la seturi în finala de la Roland Garros, dar nu a mai găsit energia mentală și fizică pentru a duce la capăt așa cum și-ar fi dorit o bătălie incredibilă cu Novak Djokovic. La o zi după încheierea competiției de la Paris, grecul a anunțat că o veste tristă l-a tulburat înainte de startul partidei de pe Chatrier.

Astfel, Stefanos a anunţat luni dimineaţă că a aflat de moartea bunicii sale cu doar câteva minute înaintea debutului finalei turneului de la Roland Garros. În vârstă de 22 de ani, grecul i-a dedicat prima sa finală de Grand Slam bunicii sale din partea tatălui.

„Cu cinci minute înainte de a intra pe teren, bunica mea iubită a pierdut lupta sa pentru viaţă. O femeie înţeleaptă, a cărei credinţă în viaţă şi disponibilitatea de a da şi de a oferi nu pot fi comparate cu nimeni altcineva pe care l-am cunoscut. Este important să existe mai mulţi oameni ca ea în această lume. Pentru că oamenii ca ea te fac să trăieşti. Te fac să visezi Viaţa nu înseamnă să câştigi sau să pierzi. Ci înseamnă să profiţi de fiecare clipă a vieţii, singur sau alături de alţii. Să trăieşti o viaţă plină de sens, fără mizerie sau abjecţie. Ridicarea trofeelor şi celebrarea victoriilor este ceva, dar nu este totul“, a spus emoţionat Tsitsipas.

Citeşte şi: Djokovic, emoţionat după triumful de la RG: „Îmi voi aminti toată viața acest moment“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS