10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBegu, aproape de lovitura carierei! Românca e în semifinale la dublu la Roland Garros

Begu, aproape de lovitura carierei! Românca e în semifinale la dublu la Roland Garros

Irina Begu este extrem de aproape de una dintre cele mai mari lovituri ale cariereri. Sportiva noastră, alături de argentinianca Podoroska, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după un meci fantastic cu Martic şi Rogers. Cuplul româno-argentinian s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-2 la capătul a două ore şi 12 minute de joc.

Meciul a debutat sub semnul echilibrului şi s-a mers cap la cap până la scorul de 3-3, cu câte un break de fiecare. Apoi, a urmat o perioadă excelentă de joc a echipei noastre, care a reuşit un nou break şi să se distanţeze decisiv în set (6-3). Actul secund a fost aproximativ la fel, doar că, de această dată, după o lungă perioadă de echilibru atât în joc, cât şi pe tabelă, Martic şi Rogers au reuşit un break pe final şi au trimis meciul în decisiv după 6-4.

Ultimul set a fost unul de excepţie reuşit de Begu şi Podoroska, care au jucat excelent pe serviciul advers, au intuit aproape fiecare lovitură a adversarelor şi au izbutit două break-uri. La scorul de 5-1, Martic şi Rogers au avut o mică răbufnire de orgoliu, dar insuficient pentru a reveni în meci. La final, Begu şi Podoroska s-au impus cu 6-2 şi astfel au ajuns în „careul de aşi“ de la Roland Garros.

În semifinale, Begu şi Podoroska vor avea o misiune complicată. Cele două se vor duela cu perechea Mattek-Sands/Swiatek, favoritele numărul 14.

Citeşte şi: Irina Bara şi Alexandra Cadanţu s-au calificat în optimi la Bol (WTA)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS