14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisÎncă un pas înainte al Soranei la Roland Garros! Victorie frumoasă cu Trevisan

Încă un pas înainte al Soranei la Roland Garros! Victorie frumoasă cu Trevisan

Sorana Cîrstea merge din ce în ce mai bine pe zgura de la Roland Garros. Finalista de la Strasbourg a făcut un meci excelent cu italianca Trevisan, pe care a învins-o cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, la capătul a două ore şi 38 de minute de joc. A fost o victorie de moral a jucătoarei din Târgovişte, care capătă, acum, şi mai multă încredere înainte de duelul din 16-imi.

După un start echilibrat, cu două game-uri de fiecare reuşite pe propriul serviciu, a venit şi rândul break-urilor. Sorana s-a împotmolit pentru prima dată cu serviciul la scorul de 2-2, dar a revenit imediat pe serva adversă şi a restabilit egalitatea la trei. A continuat, apoi, o bătălie strânsă pentru aproape fiecare minge, iar, într-un final, la scorul de 5-4, Cîrstea a fost mai inspirată şi a luat break-ul decisiv după nouă încercări.

În actul secund, Cîrstea nu s-a mai regăsit şi a reuşit contraperformanţa de a câştiga un singur game pe propriul serviciu, cedând nu mai puţin de patru. De partea opusă, sportiva italiancă, mobilizată şi ambiţionată de „căderea“ Soranei, a jucat la siguranţă şi şi-a adjudecat setul cu 6-3.

Multă muncă, dar satisfacţia e şi mai mare!

La finele setului secund, Sorana a cerut intervenţia medicală, dar, din fericire, nu a fost ceva serios. La reluare, tot Trevisan a fost în prim plan şi s-a distanţat la 2-0 încă din startul decisivului. Apoi, treptat, Sorana a revenit game cu game, a restabilit egalitatea la trei, iar la 4-4 a reuşit un break uriaş. Din fericire, a fost şi ultimul al meciului, pentru că sportiva noastră a servit bine şi a închis meciul cu 6-4.

În 16-imile turneului din Hexagon, Sorana Cîrstea o va avea ca adversară pe Daria Kasatkina, din Rusia. Aceasta a eliminat-o în turul secund pe Belinda Bencic, cu un dublu 6-2.

Citeşte şi: Buzărnescu – Williams, meciul mult aşteptat al zilei. Când începe duelul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS