17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTurneul de la Indian Wells se va desfăşura în luna octombrie

Turneul de la Indian Wells se va desfăşura în luna octombrie

Turneul de la Indian Wells (Statele Unite), considerat al cincilea Mare Slem în tenis, programat iniţial în luna martie, dar care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, va avea în loc în final în octombrie.

Ţinând cont de scăderea puternică a infectărilor cu Covid-19 constatată în Statele Unite şi, în special, în California, unde se desfăşoară evenimentul, turneul se va derula în prezenţa publicului.

„Suntem încântaţi că avem posibilitatea să organizăm turneul în octombrie şi să aducem tenisul profesionist în deşert”, a declarat directorul turneului, Tommy Haas.

Turneul de la Indian Wells va reveni la perioada sa normală de desfăşurare, în luna martie, începând din 2022, au asigurat organizatorii.

Ultima ediţie a turneului WTA de la Indian Wells a fost câştigată de jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în 2019. Românca Simona Halep are la rândul ei în palmares un trofeu cucerit în deşertul californian, la ediţia din 2015. La masculin, deţinătorul titlului este austriacul Dominic Thiem.

Citeşte şi: Anunţul nedorit a venit! Simona Halep va rata, în premieră, turneul de la Roland Garros!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS