12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisA venit rezultatul RMN! Simona Halep a anunţat care este gravitatea accidentării

A venit rezultatul RMN! Simona Halep a anunţat care este gravitatea accidentării

Simona Halep (3 WTA) a suferit o accidentare în timpul meciului cu Angelique Kerber (26 WTA), de la WTA Roma, iar sportiva noastră a fost obligată să abandoneze la scorul de 6-1, 3-3 în favoarea sa. La scurt timp după meci, Halep a anunțat că este vorba de o ruptură la gamba stângă.

RMN-ul a arătat că ruptura este una de dimensiune mică, iar Simona va începe recuperarea în România. Fostul lider mondial nu a precizat dacă păstrează șanse pentru participare la Roland Garros, turneu de Grand Slam programat în perioada 30 mai – 13 iunie.

„Salutare! După un RMN efectuat aici, la Roma, vă pot confirma că am o mică ruptură la nivelul gambei stângi. Voi veni acasă și de luni voi începe recuperarea la bazin și la sala de forță. Rămân pozitivă și voi face tot ce e posibil pentru a reveni cât mai rapid. Vă mulțumesc din nou, ne revedem curând!”, a scris Halep, pe un site de socializare.

Accidentarea Simonei Halep şi părăsirea turneului de la Roma, la care deţine trofeul câştigat în septembrie 2020, ridică semne mari de întrebare pentru participarea la Roland Garros, unde a câştigat primul său Grand Slam.

Citeşte şi: Duelul româncelor de la Saint-Gaudens. Dulgheru a învins-o pe Ruse

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS