24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAproape de victorie, dar mare ghinion! Halep s-a accidentat și a abandonat la Roma

Aproape de victorie, dar mare ghinion! Halep s-a accidentat și a abandonat la Roma

Când totul părea că merge perfect, a apărut imprevizibilul. Simona Halep a fost nevoită să se retragă încă din primul tur de la Roma, după ce în setul al doilea al partidei cu Kerber, la scorul de 6-1, 3-3 (30-0), a acuzat o problemă la gambă și nu a mai putut călca în picior. A fost un moment decisiv, pentru că jucătoarea noastră nu a mai avut cum să continue jocul, iar victoria i-a revenit lui Kerber.

Startul de meci a fost de-a dreptul senzațional pentru sportiva noastră. De la scorul de 2-1, Simona a jucat impecabil fiecare minge în parte și nu i-a dat nicio șansă adversarei sale. Cu game-uri câștigate la 15 și la 30, chiar și pe serviciul advers, Halep a dominat actul întâi, pe care și l-a adjudecat lejer cu 6-1.

Kerber s-a arătat afectată de jocul slab prestat în primul set și l-a început dezastros și pe al doilea, scor 0-2. A fost momentul în care a ieșit la rampă orgoliul sportivei din Germania, care nu a acceptat ideea de a fi umilită și a restabilit egalitatea la doi. La scorul de 3-3 și 30-0 în favoarea lui Kerber, Simona a cerut intervenția medicului, aceasta nemaiputând călca în picior. Din păcate, decizia sportivei noastre a fost să renunțe la meci și să se retragă de la Roma.

Citește și: SCM Craiova întâlneşte trei adversari imprevizibili la Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS