10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDecizie majoră! Simona Halep nu mai colaborează cu Artemon Apostu-Efremov

Decizie majoră! Simona Halep nu mai colaborează cu Artemon Apostu-Efremov

Simona Halep a luat o hotărâre majoră după ce tocmai a încheiat aventura de la Madrid. Sportiva noastră a încetat colaborarea cu antrenorul român din echipa ei, Artemon Apostu-Efremov.

Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a luat hotărârea de a avea alături de ea în echipă un singur antrenor și a renunțat la tehnicianul român Artemon Apostu-Efremov. Acesta din urmă a explicat că nu are un motiv evident pentru care colaborarea lui cu Simona Halep a luat sfârșit.

„Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie. O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atât de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră”, a transmis fostul antrenor al Simonei.

Artemon Apostu-Efremov făcea parte din echipa Simonei Halep din 2019, atunci când i-a luat locul lui Adi Dobre, antrenorul alături de care românca a cucerit titlul la Wimbledon în 2019. Antrenorul român care a pregătit-o în trecut și pe Irina Begu a declarat că încă nu știe ce va face în viitor.

„Am revenit alături de grupul nostru de antrenori (Adrian Gavrilă, Adrian Cruciat, Mihai Pușcașu) și de sportivii cu care lucram. Este prea devreme să fac planuri momentan. Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase”, a mai spus Artemon, pentru AS.ro.

Citeşte şi: Halep, după eliminarea de la Madrid: „Aș fi avut nevoie de mai multe meciuri“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS