21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAșa da! Simona a „dat de pământ“ cu Alexandrova și va juca în semifinale la Stuttgart

Așa da! Simona a „dat de pământ“ cu Alexandrova și va juca în semifinale la Stuttgart

Simona Halep este de neoprit la Stuttgart! Se pare că sportiva noastră s-a refăcut complet după ultima accidentare, iar acum nu are de gând să mai „ierte“ nimic. După victoria lejeră de ieri cu Vondrousova (6-1, 6-3), Halep a „desființat-o“ în semifinale și pe Alexandrova, una dintre jucătoarele puternice din tenisul mondial. A fost o victorie în două seturi pentru campioana noastră, scor 6-1, 6-4, după un meci mai scurt decât ne-am fi închipuit.

Despre primul set nu sunt prea multe de zis. Simona a început ca din „tun“, a jucat perfect și cu forehand-ul și cu backhand-ul, iar șansele adversarei sale scădeau cu fiecare minge. A fost un set de doar 24 de minute, pentru că Halep s-a impus fără probleme, scor 6-1.

În actul al doilea am avut parte de ceva mai multă tensiune. Cele două sportive au mers de la egal la egal până la scorul de 2-2, când Simona a reușit un break, apoi l-a confirmat cu serva perfectă. Doar că, rusoaica nu a renunțat și a revenit din nou, egalând la patru. Faptul că nu s-a desprins decisiv pe tabelă nu a însemnat și capăt de lume pentru Halep, care s-a ambiționat, a făcut un nou break și a închis meciul cu 6-4.

În semifinale, Simona se va duela cu învingătoarea partidei dintre Sabalenka și Kontaveit.

Citește și: Cu pași rapizi spre trofeu! Sorana Cîrstea a ajuns în semifinale la Istanbul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS