16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTraseu complicat pentru Halep la Stuttgart. Românca va avea un debut complicat!

Traseu complicat pentru Halep la Stuttgart. Românca va avea un debut complicat!

Simona Halep (România, 2 WTA) debutează săptămâna aceasta în sezonul de zgură, la turneul de la Stuttgart, iar românca și-a aflat posibilele adversare. Românca beneficiază de „bye“ în primul tur, așa va juca direct în optimile de finală, cel mai probabil miercuri!

O veste mai puţin bună pentru Simona este aceea că eleva lui Darren Cahill va întâlni o adversară puternică la debutul în turneul de categorie WTA 500! Simona Halep va juca împotriva câștigătoarei dintre Marketa Vondrousova (Cehia, 20 WTA) și Marie Bouzkova (Cehia, 56 WTA).

Traseul Simonei Halep la Stuttgart nu este deloc unul simplu! Dacă trece de Vondrousova sau Bouzkova, sportiva noastră, în sferturile de finală, ar putea da peste jucătoare precum Belinda Bencic (Elveția, 12 WTA) – fost număr 4 mondial, Karolina Muchova (Cehia, 22 WTA) – semifinalistă la Australian Open 2021, sau Ekaterina Alexandrova (Rusia, 34 WTA) – jucătoare care a învins-o pe Simona Halep în acest an, în sferturile Gippsland Trophy.

Simona Halep este a doua favorită a competiției la care organizatorii pun la bătaie un bolid Porsche! Ashleigh Barty (Australia), cea mai periculoasă adversară pentru Simona, este cap de serie numărul 1, iar cele două se pot confrunta doar în marea finală.

Turneul de la Stuttgart este dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari și nu a mai fost câștigat de Simona Halep până acum.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian, fără replică în ultimul tur al calificărilor de la Istanbul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS