16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBuzărnescu vrea trofeul de la Bogota! Românca va juca în semifinalele de dublu

Buzărnescu vrea trofeul de la Bogota! Românca va juca în semifinalele de dublu

Cuplul Mihaela Buzărnescu/Anna-Lena Friedsam s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Bogota (WTA), dotat cu premii totale de 235.238 dolari. Perechea româno-germană a trecut cu 7-6 (6), 7-5 de Iana Sizikova (Rusia)/Yafan Wang (China) şi mai are un singur pas până la finală. Buzărnescu şi Friedsam, favoritele numărul trei, s-au impus după o oră şi 39 de minute.

Primul set a fost unul foarte echilibrat, cele două perechi mergând cap la cap, iar diferenţa a fost făcută doar în tiebreak. În actul secund, Buzărnescu şi partenera sa au condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2. După ce s-a restabilit egalitatea, 4-4, 5-5, Buzărnescu şi Friedsam au reuşit un break (al şaptelea al setului), câştigând cu 7-5.

Perechea româno-germană şi-a asigurat un cec de 3.800 dolari şi 110 puncte WTA la dublu, urmând să joace în penultimul act cu câştigătoarele din meciul Arina Rodionova (Australia)/Rosalie van der Hoek (Olanda/N.2) – Lara Arruabarrena (Spania)/Katarzyna Piter (Polonia).

Citeşte şi: Este oficial: Turneul de la Roland Garros a fost amânat cu o săptămână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS