10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBuzărnescu merge bine la Bogota. „Miky“ şi Friedsam, calificate în sferturi

Buzărnescu merge bine la Bogota. „Miky“ şi Friedsam, calificate în sferturi

Perechea româno-germană Mihaela Buzărnescu/Anna-Lena Friedsam s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Bogota (WTA), dotat cu premii totale de 235.238 dolari. Cele două sportive au trecut cu 7-6 (4), 6-4 de cuplul indonezian Beatrice Gumulya/Jessica Rompies. Buzărnescu şi Friedsam, favoritele numărul trei, au obţinut victoria după o oră şi 37 de minute.

Buzărnescu şi partenera sa au fost conduse în primul set cu 3-0 şi 4-1, dar au reuşit egalarea, 4-4, au salvat o minge de set, dar au ajuns în tiebreak, unde s-au impus cu 7-4. Mihaela Buzărnescu şi Anna-Lena Friedsam au controlat actul secund, în care au avut 3-0, 4-1 şi 5-2, câştigând cu 6-4.

Perechea româno-germană şi-a asigurat un cec de 2.300 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sfedrturi contra cuplului care va câştiga meciul Iana Sizikova (Rusia)/Yafan Wang (China) – Jessica Plazas/Antonia Samudio (Columbia).

Bara, eliminată încă din primul tur

În alt meci, Irina Bara şi slovena Dalila Jakupovic au fost întrecute în primul tur de Elixane Lechemia (Franţa)/Ingrid Neel (SUA), cu 7-5, 6-3, într-o oră şi 27 de minute.

Bara şi Jakupovic s-au ales cu 1.750 dolari şi un punct WTA.

La simplu, în primul tur, Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe franţuzoaica Harmony Tan, iar Irina Bara pe olandeza Arantxa Rus, a treia favorită.

Citeşte şi: Finala de la Miami a urcat-o în clasament! Bianca Andreescu, locul 6 WTA!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS