21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVeste proastă pentru Simona Halep! Turneul de la Roland Garros s-ar putea amâna!

Veste proastă pentru Simona Halep! Turneul de la Roland Garros s-ar putea amâna!

Roxana Mărăcineanu, ministrul delegat al sportului din Franța, a declarat că ia în calcul amânarea turneului de la Roland Garros, din cauza pandemiei de Covid-19.

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros, pe care Simona Halep l-a câștigat atât ca junioară, cât și la senioare, este în pericol de amânare și în 2021. Anul trecut, concursul parizian a fost decalat din luna mai în luna septembrie.

Prestigioasa competiție câștigată de Simona în anul 2018 ar trebui să aibă loc, în acest sezon, în perioada 23 mai – 6 iunie.

„Amânarea turneului de la Roland Garros este o posibilitate discutată cu organizatorii turneului. Suntem în discuţii cu ei pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data pentru ca aceasta să coincidă cu posibila reluare a tuturor marilor evenimente”, a declarat Roxana Mărăcineanu pentru France Info.

Amânarea turneului de la Roland Garros nu i-a picat bine Simonei Halep în 2020. Meciurile s-au desfășurat în condiții neobișnuite, pe o vreme rece, iar a treia jucătoare a lumii a părăsit competiția în optimi, după 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek.

În circuitul WTA începe sezonul de zgură, Simona Halep fiind înscrisă la turneele de la Stuttgart (19 – 25 aprilie), Madrid (29 aprilie – 5 mai), Roma (10 – 16 mai) și Roland Garros (23 mai – 6 iunie).

Citeşte şi: Visul i s-a împlinit! Talabă se va duela cu marile nume din tenis la Charleston

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS