5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHoria Tecău a pierdut dramatic în sferturile probei de dublu la Miami

Horia Tecău a pierdut dramatic în sferturile probei de dublu la Miami

Horia Tecău (România) și Marcelo Arevalo (El Salvador) au pierdut dramatic în sferturile de finală ale turneului Masters de la Miami, 7-6(6), 3-6, 9-11 cu Daniel Evans/Neal Skupski (Marea Britanie). 

Horia Tecău și Marcelo Arevalo au avut meciul în mână, după ce și-au adjudecat primul set cu Daniel Evans și Neal Skupski, dar britanicii au întors rezultatul. Daniel Evans și Neal Skupski s-au impus într-un final dramatic, după o oră și 55 de minute de joc.

Evans și Skupski au reușit primul și singurul break al meciului la 2-3 în setul secund, împingând partida în super tie-break! Românul și sportivul din El Salvador puteau încheia conturile, dar au ratat o minge de meci la 9-8, iar Daniel și Neal au câștigat în cele din urmă cu 6-7(6), 6-3, 11-9.

Horia și Marcelo pleacă acasă cu câte un cec în valoare de 13.500 de dolari și 180 de puncte ATP! Cei doi au făcut pentru prima oară tandem în circuitul ATP, iar în faza precedentă îi eliminaseră pe favoriții principali, Juan Sebastian Cabal și Robert Farah din Columbia.

Pentru Horia Tecău urmează sezonul de zgură, în care ar putea schimba din nou partenerul. Marcelo Arevalo este al treilea coechipier al românului din 2021, după Marcelo Melo (Brazilia) și Kevin Krawietz (Germania)! În pofida faptului că a strâns puncte importante la turneul de la Miami, Horia va staționa pe locul 24 ATP în ierarhia de dublu. Chiar dacă nu are încă un parteneriat stabil, constănțeanul se poate lăuda cu un palmares pozitiv în acest sezon, de 8 victorii și 4 înfrângeri.

Citeşte şi: Bianca Andreescu, într-o formă fantastică la Miami! Victorie frumoasă în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS