12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVeste extraordinară! Simona Halep va participa la turneul de la Miami

Veste extraordinară! Simona Halep va participa la turneul de la Miami

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a anunțat că va reveni pe terenul de tenis, în cadrul turneului de la Miami. După cinci săptămâni de pauză, românca a luat hotărârea de a reveni în circuit, iar faptul că s-a vaccinat împotriva COVID-19 a cântărit enorm în această decizie.

„Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

Data trecută la US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open”, a spus Simona Halep.

Cahill a influenţat-o

Românca a prefațat participarea la turneul de la Miami și a dezvăluit că antrenorul ei, Darren Cahill, a fost cel care a influențat-o în luarea acestei decizii.

„Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami, pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneele Mandatory”, a mai spus Simona Halep.

Ultimul meci disputat de către Simona Halep a fost cel din sferturile de finală ale turneului Australian Open, împotriva Serenei Williams, scor 3-6, 3-6, pe 16 februarie 2021.

Citeşte şi: Una ba, alta da! Ana Bogdan, învinsă la Sankt Petersburg, Niculescu continuă la dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS