20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDjokovic a tras tare cu Tiafoe pentru calificare. Thiem, misiune facilă cu Koepfer

Djokovic a tras tare cu Tiafoe pentru calificare. Thiem, misiune facilă cu Koepfer

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a obţinut o victorie dificilă în faţa americanului Frances Tiafoe, de care a dispus în patru seturi, 6-3, 6-7 (3), 7-6 (7/2), 6-3, miercuri la Melbourne, în turul secund al Openului Australiei. Djokovic a cedat pentru prima oară în cariera sa un set în turul secund al competiţiei de la antipozi.

Sârbul, care luptă pentru cea de-a noua sa coroană la Melbourne, a ştiut însă să ridice nivelul evoluţiei sale şi, mai ales, presiunea asupra adversarului în momentele importante, pentru a-şi asigura calificarea în faza următoare- În turul al treilea, Djokovic îl va avea ca adversar pe americanul Taylor Fritz.

Austriacul Dominic Thiem, favoritul numărul 3, a trecut la rândul său de turul secund, însă mult mai uşor decât „Nole”, învingându-l cu 6-4, 6-0, 6-2 pe germanul Dominik Koepfer. Campionul en titre de la US Open a avut nevoie de o oră şi 39 minute pentru a se impune în faţa lui Koepfer, ocupantul locului 70 în ierarhia ATP. În turul al treilea, Thiem ar putea da piept cu favoritul gazdelor, australianul Nick Kyrgios, care joacă împotriva francezului Ugo Humbert.

Câştigătorul Openului Australiei în 2014, elveţianul Stan Wawrinka, a părăsit în schimb competiţia, înclinându-se în cinci seturi, 7-5, 6-1, 4-6, 2-6, 7-6 (11/9), în faţa ungurului Marton Fucsovics, la capătul unui meci-maraton de patru ore.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea: „E impresionant să joci aşa după 15 zile de carantină“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS