10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, în optimi la Melbourne după o prestaţie solidă cu Potapova

Simona Halep, în optimi la Melbourne după o prestaţie solidă cu Potapova

Debut perfect pentru Simona Halep la Melbourne. Campioana noastră a făcut un meci bun împotriva tinerei Anastasia Potapova, pe care a învins-o cu 6-4, 6-4, la capătul unui meci disputat.

Partida a debutat destul de surprinzător, cu trei break-uri, două reuşite de Halep. Din acel moment, cele două sportive nu au mai greşit pe propriul serviciu şi astfel sportiva noastră şi-a adjudecat setul cu 6-4. În actul secund, Potapova a forţat şi a reuşit break-ul la 2-1. Simona a revenit imediat, a restabilit egalitatea la trei, iar apoi a reuşit să se desprindă decisiv. S-a încheiat 6-4 şi actul al doilea, iar Simona a început extraordinar competiţia premergătoare primului Mare Slam al anului.

Campioana de la Wimbledon a reuşit trei aşi în această partidă, în timp ce tânăra adversară se poate lăuda cu un procent de 67% la punctele câştigate pe primul serviciu.

Simona Halep, favorită principală la Melbourne, o așteaptă în optimile de finală pe câștigătoarea duelului dintre Laura Siegemund (Germania, 51 WTA) și Destanee Aiava (Australia, 215 WTA). După ce s-a impus în primul meci oficial din 2021, desfășurat pe Margaret Court Arena, Halep și-a asigurat un cec în valoare de 5.500 de dolari și 55 de puncte WTA.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian a pierdut finala de Andrezieux-Boutheon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS