10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, cazată într-un resort de lux în Australia alături de alți sportivi de top

Simona Halep, cazată într-un resort de lux în Australia alături de alți sportivi de top

Simona Halep stă în condiții de lux în Australia. Jucătoarea din România este cazată într-un resort superb din Adelaide, alături de Rafael Nadal, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Serena Williams sau Dominic Thiem. Cel mai ieftin apartament costă 200 de dolari australieni, iar cel mai scump ajunge la 500 de dolari australieni (1.500 lei). Ceilalți sportivi sunt cazați la Melbourne.

Foto: Adevărul

În același loc sunt cazați Toni Iuruc, iubitul jucătoarei, membrii staffului, antrenorul Darren Cahill, dar și partenera de antrenament, Irina Begu.

Conform protocolului, sportivii trebuie să stea izolați două săptămâni, înainte de a participa la Melbourne Summer Series şi la Australian Open. Au voie să iasă din apartament doar cinci ore pe zi pentru antrenament.

Muzică și voie bună

Jucătoarea din România a avut o mare surpriză. Sediul unui post local de radio este foarte aproape de hotelul unde este cazată sportiva aflată pe locul doi WTA, iar doi realizatori au urcat pe acoperișul clădirii. Erin Phillips și Soda i-au urat „bun venit” cu ajutorul unui megafon. Halep le-a dezvăluit că se trezește la cinci dimineața și că s-a cam plictisit. Cei doi realizatori i-au promis că în fiecare zi va putea să asculte, la radio, melodiile ei favorite.

„Am vrut să-i întâmpinăm pe noii noștri vecini de cartier. Se întâmplă că noii noștri vecini să fie șase dintre cei mai buni jucători de tenis din lume. Serena Williams, Rafael Nadal, Novak Djokovici, Simona Halep, Naomi Osaka și Dominic Thiem sunt în carantină la un hotel situat chiar peste drum de studiourile noastre. Erin Phillips și Soda au urcat pe acoperișul studioului nostru pentru a încerca să ne prezentăm. Și, băiete, am dat de aur din prima zi!

Incredibila Simona Halep și antrenorul ei (Darren Cahill) au ieșit pe balconul lor pentru a ne face cu mâna. Ea a dezvăluit că s-a trezit devreme și că nu a deranjat-o tot zgomotul pe care îl făceau oamenii noștri. În următoarele două săptămâni, Erin&Soda vor urca pe acoperiș pentru a încerca să-i distreze pe noii vecini”, se arată pe site-ul postului Mix102.3.

Citește și: Nadal și recordurile. Ibericul, la cea de-a 800-a săptămână consecutivă în Top 10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS