15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisFlorin Mergea, învins categoric în sferturile turneului din Antalya

Florin Mergea, învins categoric în sferturile turneului din Antalya

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea şi elveţianul Luca Margaroli a fost învinsă cu 6-1, 6-0 de italienii Salvatore Caruso/Andrea Vavassori, duminică, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Antalya, dotat cu premii totale de 300.000 de euro. Mergea și Margaroli au fost dominați copios de echipa italiană, care și-a adjudecat o victorie fulgerătoare în doar 42 de minute de joc.

Florin Mergea nu a mai putut menține ritmul în al doilea meci de la Antalya, după ce românul obținuse sâmbătă prima victorie după 3 ani în circuitul ATP. Perechea româno-elvețiană a început dezastruos meciul din sferturile competiției de nivel ATP 250, iar scorul a devenit foarte repede 0-5. Mergea și Margaroli și-au câștigat în sfârșit serviciul, dar Caruso și Vavassori au închis primul set fără emoții, 6-1.

Florin și Luca nu au contat nici în actul secund și au ratat ambele mingi de break pe care și le-au creat în meci, rămânând cu un singur game pe tabelă, scor 1-6, 0-6. Cei doi vor trebui să se mulțumească acum cu câte un cec în valoare de 1.720 de euro și 45 de puncte ATP.

Cuplul româno-elveţian va primi un cec de 3.440 de euro şi 45 de puncte ATP la dublu.

Citește și: Început cum nu se putea mai rău pentru românce în calificările pentru AO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS