13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisWTA a publicat calendarul până în luna iulie. Vezi când au loc turneele mari!

WTA a publicat calendarul până în luna iulie. Vezi când au loc turneele mari!

WTA a publicat calendarul provizoriu pentru sezonul 2021, care cuprinde turneele ce vor avea loc până pe 11 iulie.

Circuitul feminin a început pe 4 ianuarie cu turneul de la Abu Dhabi și va continua cu calificările la primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Înainte de turneul propriu-zis, programat între 8 și 21 februarie, va avea loc o competiție WTA500, la Melbourne.

Pandemia de COVID-19 a adus câteva modificări față de programul firesc, poate cea mai notabilă dintre acestea fiind faptul că Indian Wells nu va mai avea loc în martie, ci va fi programat mai târziu.

Wimbledonul, programat la finalul lui iunie

Wimbledon, turneu care în anul 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, este programat între 28 iunie și 11 iulie. Câștigătoarea ultimei ediții a turneului de Grand Slam din Marea Britanie este Simona Halep, care a cucerit trofeul în 2019. 

Turneul de Grand Slam dintre Australian Open și Wimbledon, anume Roland Garros, a fost programat la finalul primăverii și începutul verii, între 23 mai și 6 iunie. Acesta revine în perioada sa firească, după ce în 2020 a avut loc între 27 septembrie și 11 octombrie, fiind decalat din cauza pandemiei de COVID-19.

Citește și: Raliul Dakar | Toby Price a câştigat etapa a 3-a. Românul Gyenes, clasat pe 50

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS