12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSchimbare de planuri. Patricia Țig, forfait pentru turneul de la Abu Dhabi

Schimbare de planuri. Patricia Țig, forfait pentru turneul de la Abu Dhabi

După ce Simona Halep a anunțat că nu va juca la Abu Dhabi, a venit și rândul Patriciei Ţig să anunțe că nu va participa la turneul din Emiratele Arabe Unite. Această decizie a venit după ce jucătoarea din Galaţi a fost anunţată de organizatori că se află deja pe tabloul principal. 

Turneul de la Abu Dhabi, nou înfiinţat pentru a acoperi locul liber lăsat de amânarea competiţiilor australiene, rămâne cu o singură jucătoare din România pe tabloul prinicipal, Sorana Cîrstea. De asemenea, Irina Fetecău (309 WTA) va forţa şi ea pătrunderea pe tabloul principal, fiind înscrisă în calificări.

„Pati” a intenţionat să joace la primul concurs din 2021, s-a înscris pe tabloul principal, dar s-a răzgândit şi a declarat forfait cu câteva zile înainte de startul turneului.

„Da, e adevărat că nu mai joc la Abu Dhabi. Nu a existat niciun motiv la mijloc, pur şi simplu am decis că nu mai joc”, a spus Patricia, pentru Prosport.

Halep şi Ţig au hotărât să zboare pe 14 ianuarie direct din România în Australia. Apoi, după carantina de 14 zile de la Melbourne, cele două au planificat să joace la turneul WTA 500 din acelaşi oraş (31 ianuarie – 7 februarie), care precede primul Grand Slam al noului sezon, Australian Open (8 – 21 februarie).

Citește și: Auto | Carlos Sainz, victorios în prima etapă a Raliului Dakar 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS