13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabi Ruse a părăsit Dubaiul. Înfrângere dureroasă cu Siniakova în semifinale

Gabi Ruse a părăsit Dubaiul. Înfrângere dureroasă cu Siniakova în semifinale

Gabriela Ruse a fost extrem de aprope de finala de la Dubai. Românca a pierdut meciul cu Siniakova, din penultimul act al competiției, scor 3-6, 7-6 (2), 4-6 și astfel a ratat șansa de a încheia cu un trofeu anul 2020.

Primul set al partidei a debutat sub semnul echilibrului, cele două sportive jucând perfect pe propriul serviciu. A urmat, apoi, o cădere a Gabrielei, care a cedat două break-uri și, implicit, și setul (3-6). Actul al doilea a fost mult mai încins. Siniakova s-a detașat la 3-1 și părea deja desprinsă în câștigătoare, dar jucătoarea noastră a avut o reacție extraordinară și a restabilit egalitate. S-a mers, apoi, cap la cap până în tiebreak, unde câștig de cauză a avut Ruse. Aceasta s-a impus cu 7-2 și a trimis meciul în decisiv.

Ultimul set a început cu două break-uri, câte unul de fiecare, urmate de o perioadă foarte bună pentru ambele competitoare, cu multe lovituri precise și scurte de efect. Din nou, la scorul de 3-3 Siniakova a reușit break-ul și nu a mai cedat avantajul până la final, îchizând meciul cu un 6-4.

În marea finală am putea avea, totuși, o româncă. Sorana Cîrstea se duelează tot astăzi cu Polona Hercog, în cea de-al doua semifinală.

Citește și: Horia Tecău a propus un obiectiv îndrăzneţ pentru România la Jocurile Olimpice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS