13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan a făcut anunțul: „14 zile am de stat în casă“

Ana Bogdan a făcut anunțul: „14 zile am de stat în casă“

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, numărul 91 în clasamentul mondial, a anunţat, vineri, pe un site de socializare, că este infectată cu coronavirus

„14 zile de stat în casă. Respiraţia mea este… şi muşchii sunt puţin afectaţi. Dar sunt optimistă că mă voi recupera repede şi voi fi bine. Tot ce îmi doresc este să fiţi sănătoşi cu toţii şi să vă protejaţi”, a scris jucătoarea pe un site de socializare.

Anunţul vine la două zile după ce prietenul său, campionul naţional de raliuri Simone Tempestini, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Bogdan nu mai poate participa, astfel, în calificările turneului WTA International de la Linz, programat în perioada 9-15 noiembrie. Simona Halep, cealaltă jucătoare din România care a luat coronavirus, nu va juca nici ea în Austria, dar nu din cauza COVID-19, ci pentru că a intrat în vacanță după turneul de la Roland Garros.

Ana Bogdan a evoluat în cadrul a 7 turnee în 2020, cea mai bună performanță fiind reprezentată de sfertul de finală atins la Praga, în luna august. Ea s-a retras atunci la scorul de 5-2, în meciul cu Kristyna Pliskova.

Citește și: Focarul de la Sf. Gheorghe! Din ce în ce mai multe cazuri de Covid în handbalul feminin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS