17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisStare de urgenţă, dar tot se joacă. Turneul de la Paris a rămas „în picioare“

Stare de urgenţă, dar tot se joacă. Turneul de la Paris a rămas „în picioare“

Turneul ATP de categorie Masters 1.000 de la Paris se va desfăşura fără spectatori, în perioada 31 octombrie – 8 noiembrie, chiar dacă preşedintele Emmanuel Macron a anunţat că ţara reintră în izolare.

Dacă liderul mondial Novak Djokovic, deţinătorul titlului, a decis să nu participe la acest turneu, marele său rival, Rafael Nadal, care nu s-a impus niciodată în sala pariziană, va fi prezent.

Întrecerea trebuia să se dispute cu 1.000 de spectatori pe zi. După ce iniţial au fost introduse retricţii de circulaţie după ora 21.00, organizatorii au decis ca sesiunile de seară să aibă loc cu porţile închise.

„În urma ultimelor anunţuri guvernamentale şi a implementării unei noi izolări din 30 octombrie, Rolex Paris Masters, care va avea loc în perioada 31 octombrie – 8 noiembrie la Accor Arena, va trebui să se desfăşoare cu porţile închise. Federaţia franceză de tenis a lucrat, de la începutul crizei sanitare prin care trece ţara noastră, în continuă consultare cu serviciile de stat, asupra opţiunilor de organizare pe care le poate solicita în funcţie de situaţia sanitară.

De asemenea, FFT va organiza turneul cu responsabilitate, în această nouă configuraţie. FFT este conştientă de dezamăgirea pe care o vor simţi persoanele care, în cele din urmă, nu pot asista la turneu, le mulţumeşte pentru înţelegere şi le asigură că banii pe bilete vor fi rambursaţi cât mai curând posibil”, a precizat FFT.

Citeşte şi: Ionuţ Stroe, planuri măreţe pentru dezvoltarea sportului doljean

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS