-6 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Tenis Cristian și Ruse, „încoronate“ la Istanbul. Victorie în două seturi în finală

Cristian și Ruse, „încoronate“ la Istanbul. Victorie în două seturi în finală

Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse au triumfat la Istanbul. Cele două românce, care s-au întâlnit și în proba de simplu, au câștigat finala de dublu în fața perechii Lumsden/Sezer, cu scorul de 6-3, 6-3.

La prima vedere, victoria a fost una facilă, având în vedere scorul înregistrat la final, dar fiecare game în parte s-a disputat la o intensitate destul de mare. Două break-uri au făcut diferența între cele două echipe, iar la final Jaqueline și Gabi Ruse au avut motiv de bucurie.

Reamintim că tot astăzi Cristian a pierdut calificarea în finala la simplu a aceluiași turneu. Aceasta a fost învinsă de principala favorită, Kaia Kanepi, cu scorul de 6-4, 6-2.

Citește și: Jaqueline Cristian s-a înclinat în semifinale la Istanbul. Kaia Kanepi, în finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte în urma unui grav accident petrecut pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni. Potrivit IPJ...

Contre și șicane în videoședința Consiliului Local Craiova

Prima ședință ordinară a noului Consiliu Local Craiova a avut loc online. Întrunirea a fost în format video, așa că ea a generat discuții aprinse, care au durat mai bine de trei ore.

Începe procesul şoferului acuzat că a ucis în bătaie...

Curtea de Apel Craiova a dispus începerea judecăţii în dosarul în care un craiovean de 31 de ani este acuzat că a bătut un bărbat de 41 de ani, din Grădinile, Olt. Victima a decedat după câteva zile, la un spital din București. Incidentul a avut loc în decembrie 2019, în Craiova.

Salubritatea, obligată să spele și să dezinfecteze tomberoanele

Operatorul de salubritate din Craiova va fi obligat de acum înainte să spele și să dezinfecteze tomberoanele de gunoi. Operația se va...

Eleva din Craiova care a reușit să facă performanță...

Eleva din Craiova care a reușit să facă performanță internațională și în pandemie

Topul Firmelor din Dolj. Excelența în afaceri, premiată online

Ediția din acest an a Galei Topul Firmelor doljene ce vizează rezultatele anului 2019 s-a desfășurat într-un cadru inedit. Camera de Comerț...