-2 C
Craiova
miercuri, 25 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Tenis Simona Halep a strâns o avere din tenis. Vezi suma incredibilă!

Simona Halep a strâns o avere din tenis. Vezi suma incredibilă!

Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) este printre fruntașele circuitului WTA atât la performanțele din teren, cât și în ceea ce privește banii câștigați.

Simona Halep va termina anul 2020 pe locul 2 în lume și va bifa astfel al 5-lea an sezon încheiat pe podiumul mondial. Performanțele sale din teren s-au simțit și la nivel financiar. În perioada iunie 2019 – iunie 2020, Simona a fost a patra jucătoare în lume din punctul de vedere al banilor câștigați. Conform prestigioasei reviste Forbes, Halep a încasat 10,9 milioane de dolari în această perioadă: 6,9 milioane de dolari premii din tenis și 4
milioane de dolari din contracte de publicitate.

În topul realizat de americani, Naomi Osaka a fost cel mai bine plătită jucătoare de tenis din lume, cu 37,4 milioane de dolari. Ea a fost urmată la mică distanță de Serena Williams, cu 36 de milioane de dolari. Ocupanta locului 1 WTA, Ashleigh Barty, completează podiumul celor mai bine plătite jucătoare, cu 13,1 milioane de dolari.

În ceea ce privește întrecerea masculină, lider autoritar este Roger Federer. Elvețianul a câștigat 106,3 milioane de dolari, fiind urmat la mare distanță de marii săi rivali: Novak Djokovic cu 44,6 milioane, respectiv Rafael Nadal cu 40 de milioane de dolari.

În acest moment, Simona Halep are, potrivit celor de la WTA, în cont 37.045.911 de dolari. Podiumul este ocupat de surorile Williams și de Maria Sharapova. Cea mai bogată este Serena Williams cu 93.634.967 de dolari, în timp ce Venus se mulțumește „doar” cu 41.958.284 de dolari. De asemenea, rusoaica Maria Sharapova a adunat până acum 38,777,962 de dolari, astfel că Simona are șanse importante de a o depăși în viitorul apropiat.

Citeşte şi: Monica Niculescu, în sferturi la Ostrava după un duel aprig cu Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grupare de traficanți de persoane, destructurată cu ajutorul Eurojust

Procurorii DIICOT anunță destructurarea unei grupări infracționale speclaizate în traficul de persoane. Potrivit anchetatorilor, mai multe victime au fost traficate în Finlanda, în scopul practicării prostituției.

ȘTIRI GdS

Grupare de traficanți de persoane, destructurată cu ajutorul Eurojust

Procurorii DIICOT anunță destructurarea unei grupări infracționale speclaizate în traficul de persoane. Potrivit anchetatorilor, mai multe victime au fost traficate în Finlanda, în scopul practicării prostituției.

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase - C6- este încărcată până la refuz cu deșeuri, Depozitul de la Mofleni așteaptă de la...

Polițist înțepat cu un cuțit, în Fața Luncii

Un polițist a fost înțepat cu un cuțit în mână în urma unui scandal între două familii care locuiesc în cartierul Fața Luncii din Craiova. Incidentul a avut loc luni, în jurul prânzului. În urma scandalului, un bărbat a fost lovit în cap și transportat la spital. Bărbatul care l-a înhunghiat pe polițist a fost reținut pentru ultraj.

Neregulile constatate de DSP la SJU Craiova dau peste...

În plină criză a locurilor de la terapie intensivă, Direcția de Sănătate Publică Dolj forțează Spitalul Județean de Urgență din Craiova să...

Probele Covid-19, cărate cu lada pentru răcit bere şi...

Personalul de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj (SJU Gorj) folosește pentru transportul probelor recoltate de la suspecții Covid-19 o ladă frigorifică...

Schimbări de funcții la Consiliul Județean Dolj

Ședința fulger de la Consiliul Județean Dolj s-a desfășurat în sistem on-line.