17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisZi plină la Roland Garros. Patru românce intră astăzi în „scenă”

Zi plină la Roland Garros. Patru românce intră astăzi în „scenă”

Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Irina Bara debutează astăzi pe tabloul principal de la Roland Garros. În turul secund avem calificate alte 3 românce, pe Simona Halep, Irina Begu și Patricia Țig. 

Ziua de tenis va debuta cu meciurile Anei Bogdan şi Monicăi Niculescu. Ana se va duela, de la ora 12.00, cu Timea Babos (107 WTA), în timp ce Monica va da piept cu Danielle Collins (57 WTA). Imediat după meciul Anei Bogdan, Sorana Cîrstea va avea un meci dificil cu Elena Rybakina (18 WTA), iar Irina Bara va juca cu Donna Vekic (Croația, 30 WTA), în primul meci al ei pe tabloul principal de la Paris.

Halep – Begu, meci direct în turul 2

Simona Halep (loc 2 WTA, 29 de ani) o înfruntă pe Irina Begu (30 de ani, 73 WTA) miercuri, ora urmând să fie anunțată de organizatori. 

Simona Halep o conduce pe Irina Begu la întâlniri directe cu scorul de 7-0. Specialiste de zgură, cele două nu s-au întâlnit niciodată la un Grand Slam. În toate întâlnirile directe, Begu a reușit să îi câștige un singur set contra locului 2 WTA, la Madrid, în 2016, când Simona s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1. 

Citeşte şi: Simona Halep – Irina Begu, primul duel românesc de la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS