11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPutintseva, făcută „KO” de Simona! Kazaha s-a retras, Halep în semifinale

Putintseva, făcută „KO” de Simona! Kazaha s-a retras, Halep în semifinale

Simona Halep s-a calificat în stil de mare jucătoare în semifinalele turneului de la Roma. Românca pur și simplu s-a distrat, astăzi, cu Putintseva, pe care a învins-o fără drept de apel, chiar dacă s-a jucat doar un set și puțin. După 6-2, 2-0, sportiva din Kazahstan a decis să se retragă, acuzând o accidentare, iar Simona și-a asigurat prezența în penultimul act al turneului.

Încă de la început Simona și-a etalat jocul agresiv, dar totodată și precis. Putintseva a făcut față doar până la 1-1, campioana noastră reușind rapid un break și distanțându-se la 4-1. Mai mult de atât, a urmat un al doilea succes pe serviciul advers, iar Halep a închis setul cu un neverosimil 6-2.

În setul secund am avut parte doar de două game-uri, pentru că Putintseva a acuzat o accidentare și a decis să se retragă. Astfel, Simona Halep va juca în semifinale, la Roma.

De remarcat că Halep a reușit foarte multe mingi direct câștigătoare, iar adversara sa nu a avut replică.

În penultimul act al competiției, Simona va avea parte de un meci „cu greutate”. Campioana de la Wimbledon se va duela cu învingătoarea partidei dintre Azarenka și Muguruza. Reamintim că jucătoarea din Belarus se află într-o formă senzațională, chiar dacă în urmă cu o săptămână a cedat în finala de la US Open, în fața japonezei Naomi Osaka.

Citește și: Novak Djokovic a tras tare pentru o calificare în sferturi la Roma

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS