4 C
Craiova
vineri, 23 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Tenis Raluca Olaru face furori la Roma. Victorie şi calificare în semifinale la dublu

Raluca Olaru face furori la Roma. Victorie şi calificare în semifinale la dublu

Raluca Olaru şi Ana Friedsam merg „ceas” la Roma. Perechea româno-germană a izbutit să se califice în semifinalele turneului italian, după ce a învins în trei seturi, scor 5-7, 7-6 (4), 10- echipa Linette/Pera. Meciul a durat două ore şi 9 minute.

Meciul a fost unul extrem de echilibrat, de la primul game până la final. În primul set s-a mers cap la cap, chiar şi atunci când s-a obţinut un break. La scorul de 3-2, Linette şi Pera s-au distanţat la două lungimi, dar a venit imediat replica echipei noastre, care a restabilit egalitatea. În cele din urmă, perechea polono-americană şi-a adjudecat setul cu 7-5.

În actul secund au fost nu mai puţin de opt break-uri, câte patru de fiecare echipă. Friedsam şi Olaru nu au renunţat la ideea unei prezenţe în semifinale şi au luptat până la ultima minge. S-a ajuns în tiebreak, unde câştig de cauză a avut echipa noastră, care s-a impus cu 7-4 şi a trimis meciul în super-tiebreak.

În decisiv, Olaru şi Friedsam au servit perfect şi au reuşit să profite şi de neglijenţa adversarelor în mai multe rânduri pe propria servă. S-a încheiat 10-8, iar sportiva noastră a ajuns în „careul de aşi” de la Roma.

În penultimul act, Olaru şi Friedsam se vor duela cu sportivele japoneze Aoyama/Shibahara. Reamintim că niponele au trecut în optimi de echipa românească Simona Halep/Monica Niculescu, scor 2-0.

Citeşte şi: Naomi Osaka, forfait pentru Roland Garros. Vezi anunţul japonezei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Alte 158 de cazuri noi de infectare cu...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi în...

ȘTIRI GdS

Dolj: Alte 158 de cazuri noi de infectare cu...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi în județ au fost înregistrate alte 158 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Situația...

Asimptomaticii și cei cu forme ușoare de COVID-19, tratați...

Pacienții asimptomatici și cei cu forme ușoare de COVID-19 vor fi tratați acasă, potrivit unei Ordonanțe de Urgență care a fost adoptată...

Cod galben de ceaţă în Dolj şi alte opt...

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă mai multe atenţionări cod galben de ceaţă valabile în Dolj şi alte nouă...

Primarul reales din Filiaşi a pierdut definitiv procesul cu...

Primarul din Filiasi, Gheorghe Ilie, care tocmai a căştigat alegerile locale cu aproape 90% din voturi, a fost declarat incompatibil printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea...

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea online

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule...

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule din judeţ. Este vorba de Cula Izvoranu-Geblescu de la Brabova şi de Cula Cernăteștilor.