3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAndreea Mitu, din ce în ce mai aproape de titlu la Praga

Andreea Mitu, din ce în ce mai aproape de titlu la Praga

Perechea româno-belarusă Andreea Mitu/Lidia Morozova, cap de serie numărul şapte, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Praga. Cele două sportive au trecut cu scorul de 4-6, 6-4, 10-8 de polonezele Paula Kania/Katarzyna Piter, după un meci care a durat o oră şi 35 de minute.

Mitu şi Morozova şi-au asigurat un cec de 32.000 de dolari şi 57 de puncte WTA la dublu. Următoarele lor adversare vor fi învingătoarele din meciul Bibiane Schoofs/Rosalie van der Hoek (Olanda/N.4) şi Anna Bondar (Ungaria)/Tereza Mihalikova (Slovacia).

În alt meci din optimi, românca Laura Paar şi germanca Julia Wachaczyk, capi de serie numărul opt, au fost învinse de cuplul georgian Ekaterine Gorgodze/Sofia Şapatava, cu 6-4, 3-6, 10-8, după o oră şi 32 de minute.

Pentru evoluţia lor, Paar şi Wachaczyk s-au ales cu 26.000 de dolari şi 40 de puncte WTA la dublu.

Andreea Mitu nu este singura româncă rămasă în competiţie, tot la dublu fiind în cursă Monica Niculescu şi cehoaica Renata Voracova, principalele favorite. Ele vor juca în optimi contra perechii Leonie Kung (Elveţia)/Mayar Sherif (Egipt).

Citeşte şi: Irina Bara şi Jaqueline Cristian s-au oprit în turul trei la Praga

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS