22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep şi Monica Niculescu ar putea face pereche la Roma

Simona Halep şi Monica Niculescu ar putea face pereche la Roma

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a anunţat, duminică seară, pe un site de socializare, că sportiva sa va evolua și în proba de dublu a turneului de la Roma. Jucătoarea noastră ar urma să facă pereche cu Monica Niculescu.

„Am auzit un zvon cum că perechea Simo/Moni ar putea fi înapoi în acțiune la Roma”, a scris Darren Cahill pe un site de socializare.

Simona a jucat la dublu și la turneul de la Praga, alături de Barbora Strycova, cele două fiind însă învinse în primul tur. În capitala Cehiei, Monica Niculescu și Raluca Olaru au ajuns până în finală, unde au pierdut în două seturi în fața cehoaicelor Lucie Hradecka și Kristyna Pliskova.

Turneul de la Roma se va desfășura în perioada 14-20 septembrie. Sergio Palmieri, directorul evenimentului, a anunțat noile date de disputare ale turneului: 14-21 septembrie (fostele date ale turneului de la Madrid). Până acum cele de la Roma erau 20-27 septembrie. Astfel se va crea o perioadă de pauză până la Roland Garros (27 septembrie – 11 octombrie).

Va fi cel de-al doilea mare turneu mixt, feminin și masculin, după pauza cauzată de pandemie, după cel de la Cincinnati.

Citeşte şi: Alina Rotaru, locul al patrulea la săritura în lungime la Diamond League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS