16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTecău și Rojer s-au calificat în optimi la Cincinnati

Tecău și Rojer s-au calificat în optimi la Cincinnati

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi cel olandez Jean-Julien Rojer s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu a turneului ATP Masters 1.000 de la Cincinnati. Aceștia au trecut, sâmbătă, de francezii Jeremy Chardy/Fabrice Martin, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-8. Tecău şi Rojer au obţinut victoria după o oră şi 22 de minute.

Cuplul româno-olandez a avut 3 aşi şi a comis 2 duble greşeli, în timp ce francezii au reuşit 6 aşi şi au comis 5 duble greşeli.

Pentru perechea Tecău/Rojer a fost prima victorie după o pauză de şase luni, precedentul meci având loc în februarie, în primul tur la Dubai (înfrângere în faţa germanilor Kevin Krawietz/Andreas Mies).

Tecău şi Rojer au reuşit prima victorie în faţa francezilor Chardy/Martin după două eşecuri, toate meciurile având loc pe pământ american. În 2016, în primul tur la Miami, Chardy/Martin s-au impus cu 7-6 (7), 7-6 (4), iar în 2019, francezii au câştigat în primul tur la US Open cu 7-6 (2), 6-1.

Tecău şi partenerul său şi-au asigurat un cec de 24.320 dolari şi 90 de puncte ATP la dublu, iar în optimi vor înfrunta cuplul Raven Klaasen (Africa de Sud)/Oliver Marach (Austria), cap de serie numărul şapte.

Citește și: Sorana Cîrstea, out de la Cincinnati. Românca a pierdut cu Kalinskaya

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS