12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, în finală la Praga. Begu a jucat lovită mai bine de un set

Simona Halep, în finală la Praga. Begu a jucat lovită mai bine de un set

Simona Halep va juca în finala de la Praga, de anul acesta. Campioana de la Wimbledon a câștigat duelul 100% românesc din semifinale cu Irina Begu, scor 7-6 (2), 6-2 și astfel va juca în ultimul act al competiției. De menționat că, în primul set, la scorul de 6-5 în favoarea Irinei, aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale la mâna dreaptă. Din acel moment, jocul său a scăzut în intensitate, iar Simona a profitat la maximum.

Primul set a fost unul în care au predominat break-urile. Chiar și așa, cele două sportive au mers cap la cap până la 4-3, când Irina s-a distanțat la două game-uri. Halep nu a renunțat, a egalat la cinci și a trimis jocul în tiebreak, unde a avut câștig de cauză.

În actul secund, Simona a făcut legea pe teren, în timp ce Irina Begu încerca să ducă la bun sfârșit jocul fără a renunța. A fost 6-3 pentru Halep, care va participa în ultimul act al meciului.

Finala de la Praga le va aduce față în față pe Simona Halep și Elise Mertens. Cele două sportive se vor duela pentru trofeu mâine, de la ora 14.30.

Citește și: Turneul de la Roma a fost devansat cu o săptămână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS