16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPraga, tărâm românesc. Simona Halep și Irina Begu se duelează în semifinale

Praga, tărâm românesc. Simona Halep și Irina Begu se duelează în semifinale

Turneul de la Praga pare să fie pe placul jucătoarelor românce. După ce Simona Halep a trecut ieri în doi timpi și trei mișcări de Magdalena Frech, a venit rândul Irinei Begu să își asigure prezența în penultimul act al competiției. Aceasta a trecut în trei seturi de spanioloaica Sorribes Tormo, scor 6-2, 4-6, 6-2, într-un meci care s-a întins, din nou, pe două zile.

Begu a început perfect meciul și nu i-a acordat nicio șansă adversarei în primul set (6-2). A venit apoi întunericul, iar meciul s-a amânat pe astăzi. Acest lucru nu i-a picat prea bine româncei noastre, care a început greoi astăzi și s-a văzut egalată la seturi după un 4-6.

S-a ajuns în decisiv, în care bătălia a fost una aprigă. Irina a reușit break-ul în primele trei game-uri și s-a distanțat la 4-1. Diferența a fost suficientă pentru ca sportiva noastră să închidă meciul (6-2) fără emoții și să se pregătească de un duel 100% românesc cu Simona Halep.

Astfel, în această după-amiază vom avea o semifinală 100% românească la Praga. Irina Begu și Simona Halep se vor lupta pentru un loc în finala turneului. În cealaltă semifinală, Mertens se va întâlni cu Krystina Pliskova, cea care s-a calificat cu noroc după retragerea Anei Bogdan, în sferturile de finală.

Citește și: Alexsander Zverev și-a anunțat prezența la Cincinatti și US Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS