17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep merge „ceas” la Praga. Victorie cu Frech și calificare în semifinale

Simona Halep merge „ceas” la Praga. Victorie cu Frech și calificare în semifinale

Victorie după victorie pentru Simona Halep! Campioana noastră a reușit un meci aproape perfect în această după-masă, împotriva polonezei Magdalena Frech și astfel a bifat semifinala de la Praga din acest an. A fost o victorie în două seturi pentru Simona, scor 6-2, 6-0, după doar o oră de joc.

Meciul a început la fel ca și cel de ieri, cu Barbora Krejcikova, cu două break-uri, unul de fiecare parte. Din acel moment, Simo a fost imbatabilă. Românca a mai cedat un singur game și și-a adjudecat primul set cu 6-2.

Actul secund. a existat o singură jucătoare pe teren, Simona Halep. Campioana de la Wibledon a luat break după break, și-a făcut serviciul perfect și a închis meciul cu 6-0.

Simona Halep s-a calificat, astfel, în semifinalele de la Praga. În penultimul act putem avea duel românesc, dacă Irina Begu o va învinge pe spanioloaica Sorribes Tormo, în ultimul sfert de finală.

Reamintim că Ana Bogdan a părăsit competiția din Cehia din cauza unei probleme fizice. Aceasta a acuzat dureri la nivelul coapsei în primul set al meciului cu Krystina Pliskova și a fost nevoită să abandoneze.

Citește și: Irina Begu s-a calificat în sferturi la Praga după un meci de peste trei ore

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS