6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisEste oficial: Simona Halep nu va mai participa la Palermo

Este oficial: Simona Halep nu va mai participa la Palermo

Simona Halep (28 de ani / locul 2 WTA) s-a retras de la turneul Palermo Ladies Open, prima competiție WTA de după pauză forțată de pandemia de COVID-19.

Organizatorii au emis un comunicat oficial în acest sens.

Am rămas cu un gust amar după ce numărul 2 mondial, Simona Halep, a decis să se retragă de la Palermo Ladies Open. Ieri eram foarte optimiști, chiar am informat stafful Simonei Halep că sportivii nu sunt obligați să stea 14 zile în carantină după ce sosesc în Italia. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre, stafful Simonei Halep ne-a anunțat că sportiva nu va mai participa la turneu. Suntem foarte dezamăgăți și frustrați”, a spus directorul turneului de la Palermo, Oliviero Palma.

Autoritățile din Italia sunt foarte atente la evoluția cazurilor de coronavirus din România și au emis o ordonanță în care persoanele care vin din țara noastră să intre în carantină timp de 14 zile.

Cu toate acestea, organizatorii turneului de la Palermo au anunțat că româncele înscrise în turneu pot participa fără griji la competiție, întrucât carantina este valabilă numai în rândul turiștilor. Chiar și așa, Simona s-a retras.

Citește și: Turneele ATP și WTA din China au fost anulate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS