31.9 C
Craiova
marți, 11 august, 2020
Știri de ultima oră Sport Tenis Simona Halep și Horia Tecău, învingători în meciul demonstrativ de dublu de la Winners Open

Simona Halep și Horia Tecău, învingători în meciul demonstrativ de dublu de la Winners Open

Simona Halep a disputat astăzi, la Cluj, primul meci după pauza forțată de pandemie. Campioana de la Wimbledon a evoluat la dublu mixt, alături de Horia Tecău într-un joc din cadrul turneului Winners Open. Adversarii lor au fost Marius Copil și câștigătoarea finalei la simplu, Gabi Ruse.

Simona și Horia, care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de dublu mixt, s-au impus cu scorul de 6-3, 6-4 la finele unei partide care a durat 70 de minute.

Halep si Tecău au reusit singurul break al setului întâi, castigând punctul decisiv după câteva schimburi intense de mingi. În al doilea set, fiecare pereche a reușit să câștige pe serviciul celeilalte. Simona Halep / Horia Tecău s-au impus în cele din urmă cu 6-4 și au încheiat jocul victorioși.

Turneul Winners Open, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul pandemiei.

Citește și: Gabriela Ruse s-a impus la Winners Open. Victorie în două seturi cu Begu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:52

Cel mai mare laborator de cocaină din Olanda, descoperit...

Poliţia olandeză a anunţat marţi că a...

ȘTIRI GdS

00:00:52

Cel mai mare laborator de cocaină din Olanda, descoperit...

Poliţia olandeză a anunţat marţi că a descoperit cel mai mare laborator de cocaină găsit vreodată în ţară, relatează dpa.

Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri...

Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale.

Directoarea Spitalului Județean Vaslui, în comă. Ea fost testată...

Directoarea Spitalului Județean din Vaslui, Ana Smaranda Rinder, a ajuns în spital simțindu-se foarte rău. Ea a fost testată pozitivă la...

Gorj: 5 decese și 40 de cazuri noi de...

Crește numărul cazurilor de coronavirus și al deceselor cauzate de coronavirus în județul Gorj. Datele raportate de către Direcția de Sănătate Publică...

Şase medalii pentru atleţii de la CSM Craiova la...

După o pauză de câteva luni, impusă de pandemie, atleții clubului CSM Craiova și-au reluat activitatea competițională. Aceştia au debutat cu brio...

Un alt angajat al Ministerului Sănătăţii, infectat cu noul...

Încă un angajat al Ministerului Sănătăţii, contact direct cu primul, a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus.