17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep și Horia Tecău, învingători în meciul demonstrativ de dublu de la Winners Open

Simona Halep și Horia Tecău, învingători în meciul demonstrativ de dublu de la Winners Open

Simona Halep a disputat astăzi, la Cluj, primul meci după pauza forțată de pandemie. Campioana de la Wimbledon a evoluat la dublu mixt, alături de Horia Tecău într-un joc din cadrul turneului Winners Open. Adversarii lor au fost Marius Copil și câștigătoarea finalei la simplu, Gabi Ruse.

Simona și Horia, care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de dublu mixt, s-au impus cu scorul de 6-3, 6-4 la finele unei partide care a durat 70 de minute.

Halep si Tecău au reusit singurul break al setului întâi, castigând punctul decisiv după câteva schimburi intense de mingi. În al doilea set, fiecare pereche a reușit să câștige pe serviciul celeilalte. Simona Halep / Horia Tecău s-au impus în cele din urmă cu 6-4 și au încheiat jocul victorioși.

Turneul Winners Open, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul pandemiei.

Citește și: Gabriela Ruse s-a impus la Winners Open. Victorie în două seturi cu Begu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS