17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJaqueline Cristian, în semifinale la Winners Open după un meci mare cu Begu

Jaqueline Cristian, în semifinale la Winners Open după un meci mare cu Begu

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului demonstrativ de tenis Winners Open de la Cluj-Napoca, vineri, după ce a învins-o dramatic pe Irina Begu cu 1-6, 6-4, 11-9, în ultimul meci din Grupa B.

Cristian (162 WTA) era obligată să câştige meciul pentru a ajunge în semifinale, în vreme ce Begu (81 WTA) era practic calificată indiferent de rezultat.

Begu a dominat clar primul set, câştigat cu 6-1. Setul al doilea a fost mai echilibrat, dar Irina Begu a condus la un moment dat cu 4-2. Jaqueline Cristian a avut o revenire spectaculoasă și a câștigat patru ghemuri la rând, revenind de la 2-4 la 6-4.

În super-tiebreak, Begu a început mai bine şi a condus cu 2-0, 4-1, 5-3 şi 7-6. Cristian a revenit în set şi a câştigat trei puncte la rând, pentru 9-7, dar a ratat ambele mingi de meci. Cristian (22 ani) nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să se impună cu 11-9 şi să obţină biletul pentru semifinale. Partida a durat 1 oră și 57 de minute.

În clasamentul final al grupei, Begu a ocupat primul loc, urmată de Cristian şi Miriam Bulgaru, fiecare cu câte o victorie.

În Grupa A, Gabriela Ruse a ocupat primul loc, urmată de Irina Bara şi Georgia Crăciun.

Sâmbătă sunt programate semifinalele Ruse – Cristian (14:00) şi Begu – Bara (15:30).

Citește și: Auto / Sesiunile de antrenamente din cadrul MP al Austriei, dominate de Lewis Hamilton

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS