11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBianca Andreescu a spus pas turneului demonstrativ Credit One Bank Invitational

Bianca Andreescu a spus pas turneului demonstrativ Credit One Bank Invitational

Organizarea turneului Adria Tour a dus la mai multe îmbolnăviri de Covid-19 n rândul jucătorilor, iar acest lucru o sperie și mai rău pe sportiva cu origini românești. După ce Dimitrov, Troicki, Coric și Djokovic au fost testați pozitiv,  Bianca Andreescu a decis să se retragă de la turneul demonstrativ Credit One Bank Invitational, programat să înceapă la mijlocul acestei săptămâni la Charleston, Carolina de Sud, SUA.

Ea a fost înlocuită cu sportiva americană Caroline Dolehide.

„După o deliberare atentă cu echipa ei, Bianca a decis că a juca la un turneu demonstrativ este un pic prematur şi că va petrece acest timp continuând să-şi concentreze eforturile pe antrenamentele efectuate acasă cu echipa ei, pentru a se pregăti în vederea revenirii complete la meciuri”, a anunţat agenţia Octagon, care o reprezintă pe Andreescu.

Alte sportive care ar trebui să joace în această săptămână sunt campioana Australian Open, Sofia Kenin, fosta ocupantă a locului I WTA Victoria Azarenka, campioana US Open din 2017, Sloane Stephens, şi campioana olimpică din 2016, Monica Puig. În total sunt 16 jucătoare împărţite în două echipe, cu americancele Madison Keys şi Bethanie Mattek-Sands, în calitate de căpitani. Formatul include 16 meciuri de simplu şi opt de dublu.

Pentru a asigura un mediu sigur pentru jucători şi staff, organizatorii turneului au colaborat strâns cu Universitatea de Medicină din Carolina de Sud, care a elaborat planul oficial de protocol sanitar şi de securitate al turneului.

Turneul va avea un singur oficial, în timp ce copiii de mingi vor purta mănuşi şi vor folosi echipamente pentru a evita atingerea mingilor de tenis.

Bianca nu a mai disputat niciun meci din octombrie, când s-a accidentat la genunchi, la Turneul Campioanelor.

Citește și / Bianca Andreescu: Vreau să o depăşesc pe Serena şi victoriile ei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS