10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTurneul de la US Open se va disputa la data inițială, dar fără spectatori

Turneul de la US Open se va disputa la data inițială, dar fără spectatori

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a anunţat marţi că turneul de tenis US Open va avea loc în intervalul 31 august – 13 septembrie, la Flushing Meadows, dar fără prezenţa spectatorilor în tribune.

Federaţia americană de tenis va lua măsuri extraordinare pentru a proteja jucătorii şi personalul implicat. Va exista o curăţenie suplimentară a locurilor, un spaţiu suplimentar rezervat vestiarelor, cazare şi transport speciale”, a anunţat Cuomo pe un site de socializare.

Chiar marţi, australianul Nick Kyrgios a afirmat că responsabilii Federaţiei americane de tenis (USTA) dau dovadă de „egoism” prin menţinerea US Open la datele sale originale, 31 august – 13 septembrie.

„Oamenii care trăiesc în SUA, desigur, fac presiuni pentru ca Openul să meargă înainte „egoist”. Îmi voi pregăti combinezonul de protecţie împotriva materialelor periculoase atunci când voi pleca din Australia şi apoi va trebui să stau în carantină timp de două săptămâni, la revenirea mea”, a spus Nick Kyrgios.

Novak Djokovic, Ashleigh Barty şi Simona Halep sunt alte nume importante ale tenisului care au anunțat că vor lua în calcul varianta neprezentării la ediţia din acest an a US Open, din cauza evoluţiei pandemiei de coronavirus în Statele Unite şi a măsurilor sanitare preconizate de organizatorii turneului american.

Citește și / Horia Tecău: Va fi foarte ciudat să particip la meciuri oficiale fără spectatori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS