12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisOficial: Ion Țiriac este noul președinte al Federației Române de Tenis

Oficial: Ion Țiriac este noul președinte al Federației Române de Tenis

Curtea de Apel București a respins ca nefondate toate apelurile depuse de asociațiile Tenis Club Pamira, Tenis Club Olimp și Triumf 2000 împotriva sentinței Tribunalului București prin care s-a dispus înscrierea noii conduceri a Federației Române de Tenis. Astfel, Ion Țiriac devine noul președinte al FRT, în timp ce George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecșor și Adrian Marcu vor ocupa funcțiile de vicepreședinți. 

În urma deciziei judecătorilor Curții de Apel București, noua conducere a fost confirmată definitiv de judecători, informează Federația Română de Tenis.

Demersurile de înscriere în Registrul Federațiilor a noilor organe de conducere au fost tergiversate timp de 1 an în principal din cauza acțiunilor abuzive ale asociației Tenis Club Pamira, care a fost și amendată de Tribunalul București pentru exercitarea cu rea-credință a drepturilor procesuale. Această tergiversare a condus la pierderea de catre FRT a finanțării din partea MTS pentru anul în curs, aspect ce a afectat și afectează nedrept și grav dezvoltarea tenisului românesc, în special sectorul de copii și juniori”, se arată într-un comunicat al FRT.

Contrar credinței manifestate de asociatia Tenis Club Pamira, formularea de multiple cereri și acuzații lipsite de temei şi defăimătoare nu poate înfrânge adevărul judiciar constatat printr-o hotărâre judecătorească cu caracter definitiv”, a adăugat federația.

Citește și / Ionuţ Stroe: Regulile pentru cei care merg la sală vor fi mai riguroase

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS