10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisProbleme pentru Federer. Operaţia la genunchiul drept îi dă bătăi de cap

Probleme pentru Federer. Operaţia la genunchiul drept îi dă bătăi de cap

Elveţianul cu 20 de Grand Slam-uri, Roger Federer, a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept la începutul anului. Vestea că recuperarea nu decurge conform planului a fost furnizată de către unul dintre antrenorii lui Federer.

Ajuns la 38 de ani, Federer luase decizia de a nu participa la Roland Garos, astfel încât să fie gata pentru Wimbledon. După operatia elveţianului, toate turneele au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, lucrurile au devenit mai dificile. La 11 ani de la prima și singura victorie a lui Roger Federer la Roland Garros, antrenorul Severin Luthi a spus într-o emisiune difuzată de o televiziune elvețiană că recuperarea lui Federer după operația la genunchi nu merge cum era planificat.

Recuperarea lui Roger nu merge atât de bine pe cât ne aşteptam. Este mai lentă decât am crezut”, a anuntat Severin Luthi.

Roger Federer le-a transmis fanilor luna trecuta ca nu s-a mai antrenat de la inceputul pandemiei:

„Momentan nu mă antrenez pentru că nu văd un motiv pentru a o face, să fiu sincer. Sunt mulţumit de corpul meu acum şi cred în continuare că revenirea turneelor este departe. Cred că e important mental să ne bucurăm de această pauză, după ce am jucat atât de mult tenis. Când voi lua decizia să revin şi voi avea un obiectiv pentru care să mă antrenez, voi fi super motivat”, spunea Federer.

Citeşte şi: Nadal și Gasol au strâns o sumă fantastică pentru lupta împotriva Covid-19

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS