11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVideo / Simona Halep: Nu voi uita niciodată triumful de la Roland Garros

Video / Simona Halep: Nu voi uita niciodată triumful de la Roland Garros

-

Simona Halep a trăit momente extraordinare în urmă cu doi ani, pe zgura franceză. Românca s-a impus în finala din 2018 de la Roland Garros și a cucerit primul ei Grand Slam. Până în acel moment, Simona a fost în mai multe rânduri aproape de câștigarea unui turneu de Mare Slem, dar a cedat în fazele superioare.

Simona Halep, Roland Garros 2018, Foto: Telekomsport

Campioana noastră și-a adus aminte de ziua în care a bătut-o pe Sloane Stephens. Condusă cu 3-6, Halep a făcut apoi un meci mare pe zgura de la Paris. A revenit spectaculos și a luat următoarele două seturi, scor 6-4 și 6-1 și și-a adjudecat trofeul mult dorit.

Nu voi uita niciodată acest moment, triumful de la Roland Garros! Îi mulțumesc lui Darren Cahill pentru susținere și pentru că a crezut mereu în mine”, a fost mesajul special al Simonei Halep la doi ani de la câștigarea Roland Garros-ului.

„Garantez că Roland Garros va avea loc”

Grand Slam-ul de la Paris din acest an a fost amânat după ce pandemia de coronavirus a stopat activitățile sportive mai bine de trei luni. În cele din urmă, Roland Garros ar urma să se dispute la finalul lunii septembrie. Simona Halep era principala favorită la câștigarea turneului.

Este încă prea devreme să spun cum se va juca Roland Garros, când condițiile sanitare evoluează de la zi la zi. În ceea ce mă privește, eu susțin desfășurarea unui Roland Garros cu un maximum de public. Dar, în funcție de condițiile sanitare, vom face ajustările necesare, în functie de directivele guvernului, care va decide câtă lume poate să fie pe stadion. Totuși, garantez că Roland Garros va avea loc! Ipoteza cu porțile închise nu o agreăm. Roland Garrosul, ca orice alt Grand Slam, este o reuniune între jucători și public, iar asta dă magia turneului”, a punctat Bernard Giudicelli, preşedintele Federaţiei franceze de tenis.

Citește și: Durere de nedescris pentru Patricia Țig. Tatăl ei a decedat la 63 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS