14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBanii pe biletele pentru Roland Garros vor fi rambursați

Banii pe biletele pentru Roland Garros vor fi rambursați

Toate biletele cumpărate până acum pentru turneul din acest an de la Roland Garros ar urma să fie anulate, iar cumpărătorii să-şi primească banii înapoi, potrivit organizatorilor.

„Situaţia actuală generează prea multă incertitudine în privinţa evenimentelor care ar presupune prezenţa unui public numeros. În timp ce încercăm să găsim cea mai bună formulă pentru desfăşurarea turneului, am decis să rambursăm banii fanilor care deja au achiziţionat bilete’‘, se arată într-un comunicat.

Organizatorii Grand Slam-ului de la Roland Garros au discutat cu forurile de conducere ale tenisului o ajustare a calendarului competiţional.

„Noi am luat la mijlocul lunii martie decizia de a amâna turneul de la Roland Garros pentru perioada 20 septembrie-4 octombrie. De atunci, am avut discuţii cu forurile internaţionale (ITF, WTA, ATP) privind optimizarea calendarului pentru a doua parte a sezonului, care urmează să finalizat de părţile interesate în curând’‘, a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei franceze de tenis (FFT).

Decizia FFT de amânare a turneului pe zgură de la Roland Garros, programat iniţial între 27 mai şi 7 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost criticată pentru că noile date se suprapun cu turneele de hard.

Citește și / Bianca Andreescu: Vreau să ajung numărul unu mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS