22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis27 septembrie, noua dată la care s-ar putea da startul Roland Garros-ului

27 septembrie, noua dată la care s-ar putea da startul Roland Garros-ului

Organizatorii Grand Slam-ului de la Roland Garros au discutat cu forurile de conducere ale tenisului o ajustare a calendarului competiţional. Între timp, media relatează despre amânarea cu o săptămână a turneului, reprogramat între 20 septembrie şi 4 octombrie.

„Noi am luat la mijlocul lunii martie decizia de a amâna turneul de la Roland Garros pentru perioada 20 septembrie-4 octombrie. De atunci, am avut discuţii cu forurile internaţionale (ITF, WTA, ATP) privind optimizarea calendarului pentru a doua parte a sezonului, care urmează să fie finalizat de părţile interesate în curând”, a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei franceze de tenis (FFT).

Site-ul tennis.com a dezvăluit recent că Grand Slam-ul pe zgură va începe cu o săptămână mai târziu, pe 27 septembrie.

Decizia FFT de amânare a turneului pe zgură de la Roland Garros, programat iniţial între 27 mai şi 7 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost criticată pentru că noile date se suprapun cu turneele de hard.

Amânarea cu o săptămână a turneului de la Roland Garros ar fi o decizie bună, pentru că ar lăsa o pauză de două săptămâni între sfârşitul turneului US Open şi startul turneului din Hexagon.

Citește și / Ionuț Stroe: În cazul unei depistări pozitive, competiția respectivă este compromisă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS