11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea - Fiona Ferro, duelul decisiv pentru finala de la Madrid

Sorana Cîrstea – Fiona Ferro, duelul decisiv pentru finala de la Madrid

Jucătoarea româncă de tenis Sorana Cîrstea o va întâlni pe franţuzoaica Fiona Ferro în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro. Partida va avea loc astăzi, de la ora 16.00. Reamintim că în sferturi Sorana a trecut de Bianca Andreescu cu scorul de 7-6 (7-4).

Cîrstea a câştigat toate cele patru meciuri susţinute în competiţia virtuală. Fiona Ferro a trecut în sferturi de croata Donna Vekic cu 7-6 (7-3).

Cealaltă semifinală feminină de la Mutua Madrid Open Virtual Pro le va opune pe olandeza Kiki Bertens şi daneza Caroline Wozniacki. Bertens s-a impus în sferturi cu 6-4 în faţa elveţiencei Belinda Bencic, în timp ce Wozniacki a surclasat-o pe britanica Johanna Konta cu 6-0.

Jocuri interesante și pe tabloul masculin

La masculin, scoţianul Andy Murray va juca în semifinale contra argentinianului Diego Schwartzman. Celălalt duel este între grecul Stefanos Tsitsipas și belgianului David Goffin.

În sferturi, fostul lider mondial Murray s-a impus clar în faţa germanului Alexander Zverev, cu 6-1. Tsitsipas a dispus de spaniolul David Ferrer cu 6-2, iar Schwartzman a trecut de italianul Fabio Fognini cu 6-3. Goffin nu a avut emoţii în faţa francezului Benoit Paire, pe care l-a învins clar, scor 6-0.

Tot astăzi vor avea loc și finalele turneului.

Citește și / Simona Halep: Premiile ar trebui să fie egale cu ale bărbaților la toate întrecerile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS