20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAndy Murray: Aș fi surprins dacă tenisul s-ar relua până prin septembrie

Andy Murray: Aș fi surprins dacă tenisul s-ar relua până prin septembrie

Fostul număr unu mondial, Andy Murray, a declarat că tenisul va fi unul dintre ultimele sporturi care își vor relua activitatea după ce lumea va depăși criza provocată de pandemia COVID-19.

Sezonul competițional de tenis a fost suspendat din luna martie, iar pauza va continua cel puțin până la mijlocul lui iulie. Astfel, s-a dat peste cap programul jucătorilor, în special al celor care depind de banii câștigați din participarea la turnee.

„Mă gândesc că tenisul va fi unul dintre ultimele sporturi care vor reveni la normalitate. În mod evident ai jucători și antrenori care vin din toate părțile lumii într-o singură zonă. Aș fi surprins dacă se vor relua competițiile până prin septembrie”, a declarat Andy Murray pentru CNN.

Organizatorii U.S. Openului au declarat săptămâna trecută că disputarea turneului de Grand Slam de pe hard-ul american fără fani este o posibilitate, dar una extrem de improbabilă.

„Trebuie să simți că întreaga lume funcționează normal din nou și călătorește normal înainte ca tenisul să poată reveni, în special competițiile majore”, a concluzionat fostul număr unu mondial.

Citește și / Nick Kyrgios: Djokovic nu va fi niciodată cel mai mare din istorie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS