9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDominic Thiem: FIFA 20 a fost probabil principala mea activitate în ultimele zile

Dominic Thiem: FIFA 20 a fost probabil principala mea activitate în ultimele zile

Tenismanul austriac Dominic Thiem se afla pe locul al treilea mondial în momentul în care clasamentul ATP a fost îngheţat. Acesta reuşeşte să rămână pozitiv în ciuda izolării la domiciliu, impusă din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunt sigur că avem învăţăminte de tras după o asemenea perioadă. Sper că societatea va învăţa din toate acestea, iar noi vom realiza că globalizarea dusă la extrem, când totul devine prea mare şi prea repede, nu reprezintă o bună soluţie. Nu este bine pentru planetă, nu este bine pentru oameni. Sper că vom reveni la ceva mai acceptabil, mai responsabil în viitor”, a spus Dominic Thiem.

„Rutina mea nu este foarte spectaculoasă în acest moment. Dorm destul de mult, fac exerciţii fizice şi încerc să ies şi să alerg în fiecare zi. Termin destul de devreme, în jurul orelor 17:00 sau 18:00. Apoi, direct pe canapea şi la televizor. Dau telefoane sau mă joc pe Playstation cu prietenii. FIFA 20 a fost probabil principala mea activitate din ultimele zile. Suntem un grup de 14 prieteni şi jucăm online. Este distractiv”, a mărturisit austriacul pentru L’Equipe.

„Mă bucur de timpul petrecut cu familia”

Chiar dacă recunoaşte că îi lipseşte o viaţa socială normală, Thiem apreciază şi părţile bune pe care i le oferă izolarea: „Petrec mai mult timp alături de familia mea, de fratele meu şi de câinele meu. Sunt lucru pe care nu am atât de des ocazia să le fac, aşa că mă bucur de acest timp petrecut alături de ei”.

Finalistul ultimei ediţii a Openului Australiei nu îşi face prea multe griji în legătură cu nivelul de joc pe care îl va avea la reluarea competiţiei.

„Am jucat foarte mult tenis în viaţa mea. Nu este dificil să-ţi păstrezi forma. În momentul în care mă voi putea antrena cu o minge, senzaţiile vor reveni foarte repede”, a adăugat Dominic.

Citește și / Formula 1: Legendarul pilot Stirling Moss a decedat la 90 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS