12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan: Mi-e tare dor de adrenalina și emoțiile din teren

Ana Bogdan: Mi-e tare dor de adrenalina și emoțiile din teren

Tenisul mondial este oprit în aceste momente din cauza pandemiei, iar mulți sportivi și-au exprimat în ultimele zile regretul că nu pot fi pe terenul de joc. După ce Simona Halep a vorbit despre viata sa în carantină și cât de greu îi este să stea departe de meciurile oficiale, a venit timpul altei sportive românce să puncteze dorul de tenis.

Ana Bogdan, una dintre cele mai importante tenismence ale României, își aduce aminte cu drag de emoțiile și lupta pe care a dus-o în luna februarie, în FED Cup, atunci când România s-a duelat cu Rusia. În această săptămână, tricolorele ar fi trebuit să întâlnească Italia, tot la Cluj, dar partida a fost amânată pentru o dată ulterioară.

„Mi-e tare dor de adrenalina, emoțiile și publicul nostru drag. Mi-e dor de tot ceea ce trăiesc prin tenis și de tot ceea ce mă învață tenisul. Ar fi trebuit sa fiu în această săptămână din nou la Cluj, alături de echipa de Fed Cup a României, pentru întâlnirea cu Italia. Însă, momentan mă bucur doar de amintirile din februarie de acolo, care cu siguranță sunt cele mai frumoase din acest an. Rămân optimistă că totul se va termina cu bine curând și vom reveni la viața noastră normală”, a spus Ana Bogdan pe un site de socializare.

Citește și: Simona Halep, o nouă donație importantă pentru mai multe spitale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS